particulier

Bij Administratiekantoor VFM kun je terecht voor het laten invullen van je aangifte Inkomstenbelasting en daaraan verwante formulieren (bijvoorbeeld aanvraag of wijziging voorlopige teruggaaf en/of aanvraag van alle toeslagen van de Belastingdienst). Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het invullen van andere formulieren (bijvoorbeeld huursubsidie, verzoek kwijtschelding, aanvraag AWBZ, etc.). 

 

Als je je aangifte Inkomstenbelasting bij ons laat invullen, zorgen wij er uiteraard voor dat de aangifte goed wordt ingevuld en dat wij rekening houden met alle fiscale fasciliteiten en mogelijkheden welke er binnen het belastingrecht zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat wij voor jou en je partner de aangifte zo optimaal mogelijk invullen, zodat u nooit teveel belasting afdraagt aan de Belastingdienst. Uiteraard doen wij dit wel binnen de grenzen en mogelijkheden die ons door de wet en de Belastingdienst zijn gesteld.

 

Naast het invullen en indienen van de aangifte Inkomstenbelasting kunnen wij ook behulpzaam zijn bij het invullen van andere formulieren, waaronder: 

 

  • het aanvragen of wijzigen van de voorloopige teruggave
  • het aanvragen of wijzigen van zorg-, huur- en/of kinderopvangtoeslag
  • het aanvragen of wijzgigen van het kindgebonden budget
  • het advies omtrent ontslagvergoedingen en gouden handdruk
  • het verzorgen van de pgb-administratie
  • hulp bij het op orde brengen of inzichtelijk maken van de privé-administratie

 

Op de contactpagina kun je vinden op welke manieren je contact met ons op kunt nemen en waar wij gevestigd zijn. Je kunt eventueel ook een bericht achterlaten via het contactformulier. We bellen of mailen je dan zo spoedig mogelijk terug.