onze werkwijze

Doel van Administratiekantoor VFM is het adviseren en begeleiden van cliënten op financieel en fiscaal gebied, waarbij kwaliteit, een gunstige prijsstelling en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Zo hoog zelfs dat het in de naam van ons kantoor tot uitdrukking is gebracht. De afkorting VFM staat namelijk voor: “Value For Money!” hetgeen vrij vertaald: “Waar voor uw geld!” betekent.

 

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk op de hoogte te zijn en te blijven van de ontwikkelingen bij onze cliënten. Dit doen wij ondermeer door regelmatig contact te hebben met onze cliënten en daarbij niet alleen over zakelijke onderwerpen te praten, maar ook door te praten over privé aangelegenheden (indien daartoe behoefte bestaat). Wij hebben gemerkt dat onze cliënten dit zeer op prijs stellen.

 

Daarnaast proberen wij, waar mogelijk, onze cliënten te helpen aan contacten op het gebied van werk, maar ook op het gebied van benodigdheden. Wij hebben een zeer uitgebreid klantenpakket waarbij de ene cliënt de andere kan helpen met bijvoorbeeld cursussen, drukwerk, reclamebelettering, elektrawerkzaamheden, montagewerk, schilderwerk, etc. Op deze manier kunnen wij mogelijk bijdragen aan kostenbesparing of een verbetering van de effectiviteit bij onze cliënten.

 

 

 

 

 

Fred: "Alhoewel het hebben van een eigen onderneming hard werken is, geeft het werken met cliënten op een manier waarop je dat zelf het prettigst vindt, veel voldoening. Dit is compleet anders dan de werkwijze die men hanteerde binnen de accountantskantoren waar ik heb gewerkt. Binnen ons kantoor hanteren we een werkwijze waarbij cliënten worden behandeld op een manier waarop ik zelf ook als cliënt behandeld zou willen worden. Dat wil zeggen dat ik als cliënt zijnde niet bang zou willen zijn voor het stellen van eenvoudige vragen, omdat daar dan direct een factuur voor volgt en dat er in bijzondere omstandigheden begrip is voor de situatie."