het team

Even voorstellen...

 

Ons team bestaat op dit moment uit 5 personen te weten:

 

Drs. J.W.F. Litzouw

Fred Litzouw is de oprichter en mede-eigenaar van Administratiekantoor VFM. Hij heeft in 2000 de opleiding tot Registeraccountant afgerond. Tevens beschikt hij over het doctoraal diploma information management. Fred heeft circa 25 jaar ervaring binnen de accountancy. In eerste instantie in loondienst bij diverse middelgrote en grote accountantskantoren, specifiek gericht op dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf en sedert 2006 als zelfstandig gevestigd accountant. Fred is eindverantwoordelijk voor alle uitgevoerde werkzaamheden binnen Administratiekantoor  VFM. Vanwege zeer zware regelgeving heeft Fred sinds juni 2018 zijn titel als Registeraccountant door laten halen, maar uiteraard heeft hij alle kennis wel in huis en probeert hij deze kennis ook bij te houden. Tot zijn takenpakket behoren ondermeer het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiften en het verstrekken van adviezen op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied.


J.C. Litzouw – Grootveld

Judith Litzouw is de andere mede eigenaar en binnen Administratiekantoor VFM werkzaam als leidinggevend administratief medewerkster. Judith is uit hoofde van haar functie verantwoordelijk voor de begeleiding en controle van de werkzaamheden van de medewerkers en eventuele stagiaires. Daarnaast voert zij de gecompliceerde financiële en salarisadministraties. Ook is zij betrokken bij het verzorgen van de belastingaangiften van de aangesloten cliënten. Judith heeft na het behalen van haar MEAO-diploma in 1997 bij diverse kleine en grote (administratie)kantoren gewerkt in uiteenlopende functies. Tevens heeft zij als secretarieel medewerkster gewerkt binnen een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht. Judith is sinds de start van VFM in 2006 betrokken bij de meeste werkzaamheden van het kantoor.

 

 

 

S. Zut

  

 

Sven Zut is binnen Administratiekantoor VFM werkzaam als administratief medewerker. Hij is verantwoordelijk voor het ondersteunen bij het boeken van financiële administraties. Daarnaast verricht hij ondersteunende werkzaamheden in de meest ruime zin van het woord. Hij zorgt onder andere voor het beheer/onderhoud van de clientendossiers.

 

 

 

 

 D. Diebrink

 

 

Daphne Diebrink  is binnen Administratiekantoor VFM werkzaam als administratief medewerker. zij is verantwoordelijk voor het ondersteunen bij het boeken van financiële administraties. Daarnaast verricht zij ondersteunende werkzaamheden in de meest ruime zin van het woord.

 

 

 

Y. Groenendaal

 

Yvonne Groenendaal is binnen Administratiekantoor VFM werkzaam als administratief medewerker. zij is verantwoordelijk voor het ondersteunen bij het boeken van financiële administraties. Daarnaast verricht zij ondersteunende werkzaamheden in de meest ruime zin van het woord.