over vfm

Administratiekantoor VFM is een jong en dynamisch kantoor waarbij service en klantgerichtheid een zeer belangrijk onderdeel zijn. Bij ons is de cliënt geen nummer. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van de cliënt, de onderneming en de branche waarin de cliënt actief is. Op deze manier proberen we mee te denken met de cliënt, zodat deze in staat wordt gesteld optimaal gebruik te maken van de belastingwetgeving en te groeien in zijn of haar branche. En dit alles tegen een zo gunstig mogelijk tarief.

 

VFM richt zich bij het verlenen van haar diensten niet alleen op de ondernemingen en vennootschappen in het Midden- en Kleinbedrijf, maar ook op de particuliere markt. Ondanks de kleinschalige opzet van ons kantoor hebben wij een zeer grote hoeveelheid kennis in huis van diverse bedrijfstakken waardoor wij een breed scala aan diensten aan onze cliënten kunnen aanbieden.

 

Onder de kopjes "MKB" en "Particulier" hebben wij een overzicht opgenomen van de diverse mogelijkheden die wij je als ondernemer of particulier kunnen bieden. Als je in onze diensten en service geïnteresseerd bent of je hebt andere specifieke wensen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

 

Je kunt ons telefonisch bereiken op 036-5497026 of mobiel op 06-11370967 of 06-33048726 (ook ná kantoortijden). Tevens kun je via de contactpagina een e-mail sturen, waarna wij zo spoedig als mogelijk contact met je op zullen nemen.