salarisadministratie

Doe je de salarisadministratie zelf of ga je voor volledige uitbesteding? Heb je personeel in dienst of ga je binnekort personeel krijgen, maar heb je totaal geen kaas gegeten van personeelsbeloning, belastingheffing en onkostenvergoedingen? Dan kunnen wij je helpen. 

 

Wij kunnen voor jou en/of je personeel de salarisadministratie verzorgen op wekelijkse, vierwekelijkse, maandelijkse of halfjaarbasis. Het grote voordeel van uitbesteding is dat je je niet hoeft te verdiepen in de geldende wet- en regelgeving, je de details van een eventuele CAO niet uit je hoofd hoeft te leren, niet gebonden bent aan een duur salarispakket en je je als ondernemer volledig kunt richten op je onderneming. Wij nemen alle administratieve lasten met betrekking tot de salarisadministratie van je over en kunnen je adviseren over alle aspecten op personeelsgebied.

 

Bij ons is je salarisadministratie in vertrouwde handen. Onze medewerkers zijn flexibel en kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

 

De werkzaamheden die wij in dit kader voor je kunnen verzorgen bestaan onder meer uit:

 

  • het verzorgen van bruto/netto-berekeningen
  • het genereren van loonstroken
  • het verzorgen en indienen van de aangiften loonbelasting
  • het genereren van journaalposten ten behoeve van de financiële administratie
  • het aanleveren van een betaallijst lonen
  • mogelijkheid tot aanleveren van een digitaal betaalbestand (clieop)


Of je organisatie nu groot of klein is, door je salarisverwerking en loonadministratie uit te besteden, ben je af van de administratieve rompslomp. Om de kosten hoef je het niet te laten. Voor slechts € 12,75 per salarisstrook nemen wij de volledige salarisadministratie uit handen. Dit is dus slechts € 153 per medewerker per jaar. En de jaaropgaaf verzorgen wij gratis!

 

Daarnaast kunnen we je ook van dienst zijn bij het opstellen van diverse soorten aanstellingscontracten. 


Redenen genoeg dus om snel contact met ons op te nemen!