interim management

Via VFM kan (gediplomeerd) personeel worden ingehuurd voor interim werkzaamheden op divers financieel en/of organisatorisch gebied. In dit kader verrichten wij op dit moment diverse werkzaamheden bij een aantal nationale en internationale bedrijven.

 

Visie & aanpak

Organisaties maken in toenemende mate gebruik van interim professionals. Dat kan zijn bij tijdelijke capaciteitsproblemen of bij het realiseren van tijdelijke projecten of het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Accountants- en Administratiekantoor VFM kan in alle gevallen voorzien in deze behoefte en zorgdragen voor een passende kandidaat of oplossing. Wij vinden het belangrijk om ook betrokken te zijn bij de werkzaamheden van onze interim professionals. Dat doen wij door goede begeleiding en (tussentijdse) evaluatie en coaching.

 

Wat kan VFM voor je betekenen?

 

Wij bieden een passende oplossing vanuit onze eigen organisatie of uit ons netwerk van interim professionals.

 

Wij gaan op zoek naar een passende kandidaat aan de hand van een vooraf met jou opgesteld profiel. Ons uitgangpunt is om meerdere kandidaten voor te stellen. In een kennismakingsgesprek kies je de kandidaat die het beste past bij je organisatie en bij de opdracht die er ligt.