het team

Even voorstellen...

 

Ons team bestaat op dit moment uit 6 personen te weten:

 

Drs. J.W.F. Litzouw RA

Fred Litzouw is de eigenaar van Accountants- en Administratiekantoor VFM. Hij heeft in 2000 de opleiding tot Registeraccountant afgerond en staat daardoor ingeschreven bij het NBA. Tevens beschikt hij over het doctoraal diploma information management. Fred heeft circa 25 jaar ervaring binnen de accountancy. In eerste instantie in loondienst bij diverse middelgrote en grote accountantskantoren, specifiek gericht op dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf en sedert 2006 als zelfstandig gevestigd accountant. Fred is eindverantwoordelijk voor alle uitgevoerde werkzaamheden binnen Accountants- en Administratiekantoor  VFM. Tot zijn takenpakket behoren ondermeer het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van   belastingaangiften en het verstrekken van adviezen op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied.


J.C. Litzouw – Grootveld

Judith Litzouw is mede eigenaar en binnen Accountants- en Administratiekantoor VFM werkzaam als leidinggevend administratief medewerkster. Judith is uit hoofde van haar functie verantwoordelijk voor de begeleiding en controle van de werkzaamheden van de medewerkers en eventuele stagiaires. Daarnaast voert zij de gecompliceerde financiële en salarisadministraties. Ook is zij betrokken bij het verzorgen van de belastingaangiften van de aangesloten cliënten. Judith heeft na het behalen van haar MEAO-diploma in 1997 bij diverse kleine en grote (administratie)kantoren gewerkt in uiteenlopende functies. Tevens heeft zij als secretarieel medewerkster gewerkt binnen een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht. Judith is sinds de start van VFM in 2006 betrokken bij de meeste werkzaamheden van het kantoor.

 

 

G. Bergen - Huisman

 

 

 

Gaby Bergen - Huisman is binnen Accountants- en Administratiekantoor VFM 4 dagen per week werkzaam als Office Manager. Zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen kantoor en ondersteunt Fred en Judith in de breedste zin van het woord. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het boeken van cliëntadministraties en het verzorgen van de salarisadministraties. Verder geeft zij leiding aan de nieuwere medewerkers en evt. stagiaires.

 

 

 

S. Zut

 

 

 

Sven Zut is binnen Accountants- en Administratiekantoor VFM werkzaam als administratief medewerker. Hij is verantwoordelijk voor het ondersteunen bij het boeken van financiële administraties. Daarnaast verricht hij ondersteunende werkzaamheden in de meest ruime zin van het woord. Hij zorgt onder andere voor het beheer/onderhoud van de clientendossiers.

 

 

 
 G. de Wit - Jones

 

 

Georgina de Wit is binnen Accountants- en Administratiekantoor VFM werkzaam als administratief medewerkster. Zij is verantwoordelijk voor het boeken van cliëntadministraties. Daarnaast verricht zij ondersteunende werkzaamheden in de meest ruime zin van het woord. Zij zorgt onder andere voor het beheer/onderhoud van de clientendossiers.

 

 

 

M. Lenting

 

 

Mayken Lenting is binnen Accountants- en Administratiekantoor VFM werkzaam als administratief medewerkster. Zij is verantwoordelijk voor het boeken van cliëntadministraties. Daarnaast verricht zij ondersteunende werkzaamheden in de meest ruime zin van het woord. Zij zorgt onder andere voor het beheer/onderhoud van de clientendossiers.