geschiedenis van vfm

Accountants- en Administratiekantoor VFM is op 1 februari 2006 opgericht. In eerste instantie is het kantoor gestart vanuit een werkruimte in de eigen woning. Tegenwoordig is VFM gevestigd in een kantoorpand gelegen aan De Binderij 3 (1321 EE) te Almere.

 

In korte tijd is VFM uitgegroeid tot een accountantspraktijk met een cliëntenpakket van circa 130 ondernemingen in de meest uiteenlopende branches. Naast het verzorgen van diverse diensten voor het midden- en kleinbedrijf, verzorgen wij ook voor een zeer grote groep particulieren de aangifte Inkomstenbelasting of voorzien we ze van advies over bijvoorbeeld een gouden handdruk. 
 

De directeur/eigenaar van VFM, de heer drs. J.W.F. Litzouw RA (Fred), is na een vooropleiding aan het VWO in 1988 via het Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants (NIvRA) begonnen aan de opleiding tot Registeraccountant. Deze opleiding heeft hij in 2000 afgerond, waarmee hij naast het diploma van Registeraccountant tevens het doctoraal diploma information
management heeft behaald.

 

Nadat hij circa 18 jaar in loondienst werkzaam is geweest bij diverse middelgrote en grote accountantskantoren, specifiek gericht op dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf, werd hij op 1 februari 2006 in de gelegenheid gesteld om een reeds lange tijd bestaande wens in vervulling te laten gaan, te weten het starten van een eigen accountants- en administratiekantoor.