nieuws

nieuws >> Algemeen
kantoorruimte beschikbaar

Met ingang van heden hebben wij kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping van De Binderij 3 (ons eigen kantoorpand dus).

Lees verder

loop de verzekeringsportefeuille na

Het is raadzaam om minstens eenmaal per jaar na te gaan of de verzekeringen nog aansluiten bij de huidige risico's die je loopt. Daarbij kan worden gekeken of er nog voldoende dekking is, of de verzekering nog wel nut heeft of een private verzekering wellicht goedkoper is dan een publieke, of bepaalde risico's  c.q. aansprakelijkheden wel verzekerd zijn, etc.

Lees verder

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hoewel veel ondernemers op de één of andere manier reeds een bijdrage trachten te leveren aan wat zo mooi genoemd wordt ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ is dit toch nog een onderwerp waarvan veel ondernemers denken “wat moet ik ermee en heeft dit wel zin voor mij”. In dit nieuwsitem willen wij je bekend maken met de term “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”, waarom het ook voor jou belangrijk kan zijn en op welke manier je een bijdrage kan leveren.

Lees verder

Wanneer neem je een incassobureau in de arm?

In de huidige economie is het heel normaal geworden om facturen als ze binnenkomen niet direct of binnen de gestelde betaaltermijn te betalen. Iedereen heeft het financieel iets minder ruim gekregen. Als zelfstandig ondernemer zijnde, die moet leven van deze inkomsten, kan het zeer onwenselijk zijn om lang(er) op het geld te moeten wachten. Per slot van rekening zijn de diensten/producten vaak al geleverd.  Je schakelt een incassobureau in als je niet- of slecht betalende klanten hebt.

Lees verder